Olet juuri saapunut Maximaten kotisivuille. Tältä sivustolta löydät tietoa siitä mitä teen ja voit tutkia tekeleitäni. Sivuja käytetään myös tiedostojen jakamiseen ja osan tiedostoista voi ladata sivustolta! Käyttämällä sivuani, hyväksyt evästeiden käytön.

Ladattaviin tiedostoihin pääsee tästä, tai menemällä osoitteeseen: ladattavat.maxiverkko.fi


Mitä sivusto voi tarjota juuri sinulle?

Taustakuvagalleria

Sivustolta löytyy uusi ja upea taustakuvagalleria. Gallerian kuvat on luokiteltu aihealueittain ja niitä voi myös selailla kuvasliderilla. Kaikki kuvat ovat ladattavissa, jotta voisit käyttää niitä työpöydän taustakuvana tai vaikka julisteena! Tällä hetkellä gallerian kuvat ovat peleistä otettuja kuvankaappauksia, mutta myöhemmin galleria sisältää myös paljon kuvia meidän ympäriltämme, eläväisestä maailmasta.

Koodikirjasto

Jos kaipaat inspiraatiota koodaamiseesi tai haluat ottaa mallia toimivasta koodista, voit tehdä sen koodaus välilehdellä. Sieltä löytyy kaikki tekemäni C++ ja C# koodit. Kaikki koodatut ohjelmat ovat toimivia ja ne on tehty syksyn ja talven 2015 aikana. Jotta koodeja ei tarvitsisi kopioida käsipelillä, voi kaikki ohjelmat ja kooditiedostot ladata sivustolta. Suosittelen myös tutustumaan verkkosivutuotanto välilehteen!

Peliseuraa

Kun suunnistat itsesi Verkostot -sivulle, löydät sieltä tietoja Steam käyttäjästäni. Minulla on tapana hyväksyä kaikki kaveripyynnöt jotka saan Steamissa, koska tykkään pelailla teidän kanssanne. Olit sitten suolainen, helari taikka noobi, pelaan mielelläni kanssasi. Lähetä vain rohkeasti kaveripyyntö ja mennään pelaamaan!
Voit ottaa minuun yhteyttä alla olevalla palaute lomakkeella. Vastaan kaikkiin asiallisiin yhteydenottoihin!